Initiatiefneemster Yvonne Keijzers overleden

15 april 2020 - Peter van de Pas
Op 22 oktober 2019 is Yvonne Keijzers, initiatiefneemster en drijvende kracht achter DuurzamerWerken, na een kort ziekbed overleden.
Yvonne, met al haar kennis, energie en enthousiasme, heeft zich jarenlang ingezet voor een duurzamer samenleving. Via dit platform, maar ook als communicatie adviseur voor vele verschillende projecten, zoals Nijmegen Green Capital en Operatie Steenbreek. Met netwerkorganisatie Future Builders verenigde zij vrouwen die werken in projecten rond duurzaamheid en innovatie.
Met haar tomeloze energie en haar vermogen om mensen aan zich en aan elkaar te binden heeft zij de wereld een stukje beter gemaakt. En met haar warme persoonlijkheid en respectvolle benadering van de mensen om haar heen heeft ze ook het leven van veel mensen een stukje beter gemaakt.
Yvonne is onvervangbaar. Daarom heeft het team van DuurzamerWerken besloten niet met deze website verder te gaan. Voorlopig zal de website blijven bestaan als een eerbetoon aan Yvonne en al het werk dat zij hiervoor heeft verricht.

Zij wordt ongelofelijk gemist.

Deel dit bericht